Waar ben je gevestigd?

Vlaardingen, vlakbij Rotterdam! Ik vind het heel leuk om het hele land door te reizen voor een fotoshoot en heb ook al wat mooie bruiloften in o.a. Frankrijk mogen fotograferen. Buiten een straal van 20 kilometer rondom postcode 3131VV reken ik €0,40 per km.

Wanneer krijgen we de foto's?

Ik streef ernaar de foto's binnen 8 weken digitaal in een persoonlijke galerij naar je toe te sturen. Vaak lukt het veel sneller, maar geef het vooral aan als je een bepaalde deadline in gedachten hebt.

Mijn kind zit nooit stil, lukt een shoot dan wel?

Ja, leuk juist! Ik hou van wiebelkonten. Met genoeg licht maak ik hele scherpe foto's, ongeacht of het model stil zit of net drie kilo snoep op heeft. ;)

Help je met styling?

Ja! Ik heb de bachelor Lifestyle & Design in the pocket. Ook al heb ik mijn hele opleiding veel met fotografie gewerkt, heb ik toch het een en ander opgepikt van styling. Ik denk met je mee en raad je aan om meerdere setjes uit te zoeken voor de shoot. Er is vaak gewoon tijd voor kledingwissels.

Kun je me helpen met poseren?

Vind je het spannend om voor de camera te staan? Ik snap het helemaal. Dus ja, ik help je met ontspannen! Ik ben zelf niet zo van het poseren, dus ik geef je wat te doen. Drink lekker een theetje, luister naar het geklets van je partner, kroel met je kind. Dan gaat het allemaal vanzelf en heb je een fijne ervaring.

Maak je ook familiefoto's op onze bruiloft?

Zeker! De gasten op je bruiloft zijn bij elkaar, een uitgesproken kans om ze goed vast te leggen.

Als je mij boekt als trouwfotograaf bespreken we van tevoren al jullie wensen. Ik zorg ervoor dat ik alle foto's maak die jullie graag willen hebben.

Kunnen we de shoot verplaatsen?

Is het code oranje buiten of heb je een pukkelaanval? Laten we er samen even over sparren. Als het echt een no go is, dan is eenmalig verplaatsen prima!

Wat is het annuleringsbeleid?

Bij annulering tot 72 uur voor de fotoshoot worden er geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering daarna of indien je niet komt opdagen (no-show) wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Alle gedane betalingen, zoals bijvoorbeeld aanbetalingen, worden niet terugbetaald.

Verzetten van een fotoshoot is vaak geen probleem. Laat het me tijdig weten.

Wat als je verhinderd bent op onze bruiloft?

In het geval ik écht niet in staat ben om te fotograferen, probeer ik dat zo vroeg mogelijk aan te geven. Indien gewenst, zal ik binnen mijn netwerk een vervangende fotograaf proberen te regelen wiens werk ik kwalitatief even hoog acht.

Komen mijn foto's online te staan?

Ik zou het heel leuk vinden als ik de foto's die ik maak mag toevoegen aan mijn online portfolio, bijvoorbeeld op Instagram, Facebook of op deze site. Heb je dit liever niet, dan alle begrip. Geef het gerust aan!

Mag ik de foto's op mijn site / social media delen?

Natuurlijk mag je de foto's delen met familie en vrienden, onder voorwaarde dat je vermeldt dat de foto's zijn gemaakt door 'Burra & Kooka' of 'Landa Penders van Burra & Kooka'. Je kunt mij ook taggen: @burraandkooka #burraandkooka.

Wil je de foto gebruiken op een commerciële wijze, dan is daar een licentie voor nodig. Vertel me wat je in gedachten hebt, dan komen we er wel uit. ;)

Maak je ook prints & fotoalbums?

Jazeker! Het is enorm waardevol om de foto's in je handen te hebben in plaats van te laten 'verstoffen' op een harde schijf. Vertel me wat je graag wilt en ik regel het voor je!


Wil je een fotoshoot boeken?

Neem een kijkje in mijn agenda


Ga naar agenda